Vacature Groepsontwikkelaar

Wij gaan voor een organisatie waar mooie resultaten samengaan met werkplezier. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden. We geloven dat we dit het beste kunnen doen als we samen sturen. We experimenteren daarom met autonomer werkende teams zonder teamleider. Een avontuur dat we samen aangaan. We praten daarbij niet te veel, doen vooral en ontdekken onderweg.

Help jij ons die droom te verwezenlijken? Reageer dan op de fulltime functie van

Groepsontwikkelaar
(36 uur per week)

Je nieuwe baan

Je verwacht nu vast te lezen wat wij van jou verwachten. Nou, we weten het zelf ook nog niet precies. Dat gaan we samen ontdekken. Maar alvast ons beeld: Je focust je op het in de praktijk brengen van het samen sturen in een team en op alles wat een team daarvoor nodig heeft. Teams kloppen bij jou aan voor ondersteuning bij hun ontwikkeling. Hoe je dat doet? Dat bepaal je samen met het team. Het team is jouw opdrachtgever en bepaalt voor welke ondersteuningsvraag ze jou wil inzetten. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de voortgang van jouw opdracht. De directie maakt direct met de teams in de organisatie resultaatafspraken. Het team is verantwoordelijk voor het behalen van die resultaatafspraken. Dit is onze nieuwe manier van werken en jij coacht het team hierin. Denk aan vraagstukken als: hoe nemen we beslissingen? Hoe geven we elkaar feedback? Hoe verdelen we werk? 
Soms is ook de directie jouw opdrachtgever. Dit is het geval als een team de afgesproken resultaten niet of onvoldoende behaalt. 

Je kracht

Leren vind je vanzelfsprekend. Je kent jezelf door en door en past je stijl en interventies aan op de ontwikkelfase van een team of teamlid en de resultaatafspraken. Je bent daadkrachtig als de situatie daarom vraagt, zonder dat je zaken overneemt. Geen leidinggevende ervaring is een pré. Je ondersteunt op afstand, maar blijft wel zichtbaar voor het team. Je kunt snel schakelen tussen stijlen, van instruerend tot inspirerend. Je gaat confrontaties en meningsverschillen niet uit de weg. Daarbij hou je de werkrelatie goed. Je hebt ervaring met het werken bij een overheid en weet hoe de politieke hazen lopen. In een dynamische organisatie voel je je als een vis in het water. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. 

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij deze functie hoort een passend salaris dat recht doet aan jouw inzet en ervaring. De functie is indicatief gewaardeerd in schaal 11 (max. € 4.740,- bruto bij een voltijds aanstelling). Een arbeidsmarkttoelage van maximaal 10% is bespreekbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Biemans. Erik is organisatieadviseur en bereikbaar via telefoonnummer 06-17434715. Heb je interesse? Reageer dan vóór dinsdag 4 juli 2017 door een motivatiebrief met cv in te sturen via de optie “solliciteer”. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdagmiddag 11 juli en donderdagochtend 13 juli 2017. De 2e gespreksronde vindt plaats op dinsdag 18 juli 2017. In week 27 verneem je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Solliciteer nu!

Ben je al helemaal overtuigd dat jij dé geschikte kandidaat bent?

Solliciteer nu!