Bezoek Roosendaal

Je bezoek aan Roosendaal start op www.bezoek-roosendaal.nl. Daar vind je alle evenementen in de UITagenda en inspiratietips. 

Bezoek Roosendaal

In Roosendaal is er volop te ontdekken, beleven en genieten. De lusten van de stad met een persoonlijk karakter. Ontdek de groene omgeving door prachtige wandel-, fiets- en zelfs shoproutes. Fijne winkels en horeca laten je genieten van de Brabantse gastvrijheid. De bomvolle UITagenda verklapt met haar vele evenementen en activiteiten de levendigheid van de gemeente.

Direct naar de website Bezoek Roosendaal

Roosendaal Citymarketing

Roosendaal Citymarketing draagt bij een aan de economische, maatschappelijke en culturele ontwikkeling van de stad. Dit doen zij door het zichtbaar maken van de ontwikkelingen en mogelijkheden in de gemeente. De taak is te inspireren, stimuleren en informeren zodat meer bewoners, bedrijven, talenten en bezoekers zich nu en in de toekomst aan Roosendaal binden en helpen een evenwichtige groei van de stad te realiseren.

Kom je naar Roosendaal?

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Roosendaal. Kijk dan op: www.bezoek-roosendaal.nl

Bewoners, bedrijven en studenten/talenten kunnen terecht op:  www.inroosendaal.nl voor nieuwe ontwikkelingen en inspirerende verhalen.

Meer weten over Roosendaal Citymarketing kan op: www.roosendaalcitymarketing.nl 
 

Roosendaal Citymarketing
Markt 6
4701 PE  Roosendaal
0165-511224
info@roosendaalcitymarketing.nl