BuitenBeter App

Algemeen

Wilt u een melding maken van een probleem buiten op straat of in de buurt? Dit kan via de BuitenBeter App!

Hoe werkt het?

Via de BuitenBeter App kunt u een probleem buiten op straat of in de buurt gemakkelijk melden. Of het nu gaat om een kapotte lantaarnpaal, ongedierte of onkruid, vuilniszakken die ergens gedumpt zijn of een verzakte of losse stoeptegel.

De BuitenBeter App op uw telefoon

De eerste stap is het downloaden van de BuitenBeter App op uw mobiele telefoon. De app is beschikbaar voor zowel Android-telefoons als iPhones. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Maken van een melding

Het maken van een melding is heel simpel. Wanneer u de applicatie voor het eerst opent op uw mobiele telefoon, moet u zich eerst eenmalig aanmelden. Zo kunnen we u op de hoogte houden van de status en voortgang van de de gemaakte melding. Daarna kunt u meteen aan de slag met het maken van een nieuwe melding. U kunt hierbij aangeven om welke locatie het gaat en wat het probleem is. Daarnaast is het mogelijk een foto en een korte omschrijving mee te sturen. Hierna kunt u uw melding versturen.

Meldkaart

Op onderstaande meldkaart kunt u zien voor welke meldingen u de BuitenBeter App kunt gebruiken.

Meldkaart 2023.pdf (PDF - 113kB)

Afhandeling

Zodra uw melding is ontvangen, wordt deze afhankelijk van het onderwerp, doorgezet naar de juiste medewerker. Deze medewerker neemt uw melding in behandeling en gaat hiermee aan de slag. U ontvangt van ons een bevestiging dat de melding goed is ontvangen en wordt op de hoogte gehouden van de status, voortgang en afhandeling van uw melding. Zo maken we samen buiten beter.