Ad Vos (Voorzitter)

Ad Vos is voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein. Hij stuurt processen aan en bevordert dat inwoners betrokken worden bij en inspraak hebben op de adviezen van de Raad.

Naast zijn werk voor de Adviesraad is en was Ad actief bij andere organisaties, zowel in Roosendaal als in de regio West-Brabant. Zo is hij voorzitter van de Cliƫntenraad van het Bravis ziekenhuis en voorzitter van Stichting Ouderen Achter de Computer.

Gedurende een periode van 8 jaar die eindigde op 1 juli 2020 was Ad voorzitter van Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant. In het verleden was hij penningmeester van het oprichtingsbestuur van Stichting Kinderopvang Roosendaal e.o. en secretaris en later voorzitter van Stichtingen Fatimahuis en Eurohonk. Gedurende tien edities was hij voorzitter van het Roosendaals Treffen. Daarnaast is Ad betrokken geweest bij het carnavalsgebeuren. Hij is zowel penningmeester als voorzitter geweest van Stichting Carnaval Roosendaal. Ook was hij bestuurslid van de Brabantse Carnavalsfederatie.

E-mail: advos@asdroosendaal.nl