Proclaimer

De gemeente Roosendaal is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail naar de gemeente.

Alle informatie die u aan ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

ZIVVER: veilig versturen van privacygevoelige informatie

Vanaf april 2019 gebruiken wij ZIVVER om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij (privacy)gevoelige informatie via e-mail. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud. Denk aan Burgerservicenummers (BSN), cliëntgegevens of andere informatie. Wordt een bericht via ZIVVER verstuurd, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. 

Roosendaal kiest voor deze vorm van informatiebeveiliging. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgzaam met uw privacy omgaan. Lees meer over ZIVVER op www.zivver.nl.

Archief

De website van de gemeente Roosendaal wordt dagelijks gearchiveerd in ons online archief.

Copyright en hergebruik van informatie

U mag teksten en informatie van deze website hergebruiken als u ze voorziet van een duidelijke bronvermelding en datum. Op beeldmateriaal of campagnemateriaal kan copyright van toepassing zijn. Dit staat vermeld bij de afbeeldingen waar het betrekking op heeft. Het hergebruik van ons logo is niet toegestaan zonder toestemming. Toestemming kunt u aanvragen door te mailen naar communicatie@roosendaal.nl.