Gemeentegids

In de gemeentegids kunt u alles vinden over organisaties, instellingen en het bestuur van de gemeente Roosendaal.

Gemeentegids 2024

We zijn bezig met het actualiseren van de adressen voor de Gemeentegids Roosendaal. Als u hierin vermeld staat, wordt u benaderd door Akse Media. Als uw mailadres in de gids staat, ontvangt u een mail van Akse Media ter controle van de gegevens. De e-mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens kan aanpassen. Als er alleen een telefoonnummer in de gids staat, wordt u telefonisch benaderd.

Wilt u zichzelf aanmelden of wijzigingen doorgeven, dat kan op de volgende manier:per e-mail:

  • redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Roosendaal)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Roosendaal) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 22 september 2023.

Digitale gemeentegids

In de digitale gemeentegids kunt u eenvoudig contactgegevens op thema zoeken. U zoekt direct bij u in de buurt of in heel Roosendaal. Een kaart toont de locatie van wat u zoekt. Eventueel plant u eenvoudig uw route ernaartoe. De digitale gemeentegids wordt regelmatig geactualiseerd. Ook kunt u een app downloaden voor deze gemeentegids 

Digitale gemeentegids

Papieren gemeentegids

De papieren versie van de gemeentegids bevat naast de contactgegevens van diverse verenigingen en organisaties ook informatie over de producten en diensten die de gemeente Roosendaal aanbiedt. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe gemeentegids, maar deze wordt niet meer bij iedereen thuis bezorgd. U kunt een exemplaar van de gemeentegids afhalen op ons stadskantoor.