Herinrichting Memlincstraat, Alfred Ostplein, Burgemeester Freijterslaan

Algemeen

De gemeente Roosendaal gaat de Memlincstraat, een gedeelte van de Burgemeester Freijterslaan en het Alfred Ostplein in 2024 opnieuw inrichten.

Wat gaan we doen?

De bestrating, riolering en inrichting van de Memlincstraat,  een gedeelte van de Burgemeester Freijterslaan en het Alfred Ostplein voldoen niet meer aan de gemeentelijke kwaliteitseisen. Daarom gaan we deze straten in 2024 opnieuw inrichten.

Ontwerpfase

Voorlopig Ontwerp
De afgelopen periode hebben we gebruikt voor het maken van een Voorlopig Ontwerp. Dit ontwerp hebben we gepresenteerd aan de bewoners tijdens een informatieavond op maandag 18 september 2023. U vindt het Voorlopig Ontwerp hieronder.

voorlopig_ontwerp_memlincstraat_-_deel_1.pdf (PDF - 1MB) voorlopig_ontwerp_memlincstraat_-_deel_2.pdf (PDF - 1MB)


Aangepast Voorlopig Ontwerp en voortgang
Op maandagavond 6 november 2023 hebben we tijdens een informatieavond het Aangepast Voorlopig Ontwerp gepresenteerd. In dit ontwerp is de input van de vorige bijeenkomst verwerkt. De komende periode gaan we aan de slag met het inventariseren en verwerken van de ontvangen input van de tweede bijeenkomst. Dit resulteert uiteindelijk in een Definitief Ontwerp. Het Definitief Ontwerp leggen we ook nog aan de bewoners voor.

Hieronder vindt u het Aangepast Voorlopig Ontwerp en de gestelde vragen en bijbehorende antwoorden voortkomend uit de eerste bijeenkomst.

aangepast_voorlopig_ontwerp_-_memlincstraat_burgemeester_freijterslaan_alfred_ostplein.pdf (PDF - 2MB) vraag_antwoord_-_memlincstraat_burgemeester_freijterslaan_alfred_ostplein.pdf (PDF - 109kB)

Definitief Ontwerp
Hieronder vindt u het Definitief Ontwerp en een document met daarin de antwoorden op de ontvangen vragen.

Definitief Ontwerp Memlincstraat, Alfred Ostplein, Burgemeester Freijterslaan - deel 1 (PDF - 1MB) Definitief Ontwerp Memlincstraat, Alfred Ostplein, Burgemeester Freijterslaan - deel 2 (PDF - 1MB) Vraag & Antwoord Memlincstraat, Alfred Ostplein, Burgemeester Freijterslaan (PDF - 253kB)

Vragen

Heeft u (tussentijds) nog vragen?
Neem dan contact op met projectleider Angelo Kole. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0165-579111 of via het e-mailadres a.kole@roosendaal.nl.