Homepage

Actueel

  • Zonnebrandcrème vergeten? Roosendaal zorgt voor gratis zonbescherming

    Gemeente Roosendaal zet een belangrijke stap in de strijd tegen huidkanker en zonnebrand met de introductie van twee zonnebrandpalen in de stad. Sinds kort kunnen inwoners en bezoekers van Roosendaal bij deze palen gratis zonnebrandcrème halen om zich te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

  • Regenboog Award 2024: Nomineren kan nu!

    Vanaf vandaag is het mogelijk om kandidaten voor te dragen voor de Roosendaalse Regenboog Award 2024. Personen, organisaties, initiatieven of projecten die zich inzetten voor de acceptatie en zichtbaarheid van de Roosendaalse lhbtiqa+ gemeenschap komen hiervoor in aanmerking.

  • Gemeente Roosendaal behaalt Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

    Onlangs hebben we Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.